Tijdens een magisch getint, Amerikaans aangekleed optreden met een vette lichtshow en videoprojectie neemt Route16 je mee naar verschillende uithoeken; van filmmuziek via country en blues naar symfonische rock. Kenmerkend voor de band is de beheersing van verschillende stijlen in combinatie met verrassingselementen. 

Roos ontroert met haar diepe, soms rauwe stem en verrast het publiek met een plotselinge hoge klassieke uithaal. Nop kan niet alleen drummen, maar ook gitaarspelen en zingen en gaat daarbij los met zijn rockstrot. Roos zit ook achter de vleugel, pakt af en toe de gitaar of drumt soms mee. 

Je wordt meegenomen op een wervelende reis door de tijd, van 1957 tot heden. Kom luisteren en kijken hoe dit mooie verhaal wordt verteld: deze 'roadmovie' waarbij je je kunt herkennen in de persoonlijke verhalen. Naast Roos (zang/keys) en Nop (drums) bestaat de band uit Jonathan Ihlenfeld Cuniado (contra)bas), Ferdinand van Meurs (gitaar), Ida Bastiaansen en Roosje Reumkens-Dillingh (viool).